Vžig sena, izgubljena pohodnika, …

17. 06. 2018 23:30

rp_112logo.jpgOb 15.35 sta v bližini izvoza iz avtoceste v Tepanju trčila osebno vozilo in motor. Poškodovanega motorista so na kraju pregledali reševalci NMP Slovenske Konjice.

Ob 17.03 so v naselju Laze, občina Velenje, gasilci PGD Šentilj nudili pomoč reševalcem NMP Velenje pri oskrbi obolele osebe. V UKC Maribor sta obolelo osebo s helikopterjem prepeljala posadka helikopterja LPE in dežurna ekipa HNMP Maribor.

Ob 18.40 se je v naselju Brezovec pri Polju, občina Podčetrtek, vžgalo seno na nakladalki. Posredovali so gasilci PGD Polje ob Sotli–Sedlarjevo, ki so goreče seno pogasili in ga nato razložili.

Ob 20.04 sta na Savinjski cesti v občini Žalec trčili osebni vozili. Gasilci PGE Celje in PGD Žalec so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorje in nudili pomoč reševalcem NMP Žalec, ki so na kraju oskrbeli poškodovano osebo.

Ob 20.34 sta se na gozdni poti nad Sveto Trojico, občina Laško izgubila pohodnika. Gasilci PGD Jurklošter so nepoškodovana pohodnika našli in prepeljali v dolino.

 

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 0,850 seconds.