Vžigalniki za granate, onesnaženje reke

02. 09. 2017 19:05

Včeraj popoldan je v Jakobu pri Šentjurju občan pri čiščenju podrtih dreves v gozdu našel vžigalnike za topovske projektile kalibra 107 mm, ruske izdelave iz 2. sv. vojne.

Ob 16.57 je bilo opaženo onesnaženje reke Dravinje med Ločami in Zbelovim v občini Slovenske Konjice. Na kraj so odšli gasilci PGD Slovenske Konjice, ki so ugotovili, da gre za ponavljajočo se zadevo. Voda se je penila in bila močno sivo belo obarvana, zaradi obarvanosti pa pogina rib ni bilo mogoče opaziti. O dogodku je bila obveščena Policija, VGP Drava Ptuj in predstavniki Ribiške družine Slovenska Bistrica.

Danes je bilo ob 7.44 med Ločami in Zbelovim v občini Slovenske Konjice, opaženo onesnaženje reke Dravinje. Gasilci PGD Slovenske Konjice so ugotovili, da je voda obarvana belo, verjetno zaradi padavin, pogina rib ni bilo opaziti. O dogodku je bila obveščena policija, VGP Drava Ptuj in predstavniki Ribiške družine Slovenska Bistrica.

Ob 11.02 je v Lokovini, občina Dobrna, prišlo do trčenja traktorja in kolesarja. Poškodovani kolesar je bil oskrbljen na kraju dogodka in odpeljan v SB Celje.

Danes je ob 11.04 na Brinjevi gori v občini Zreče, osebno vozilo zdrsnilo s cestišča. Posredovali so gasilci PGD Zreče, ki so vozilo postavili nazaj na cestišče. Poškodovanih ni bilo.

znamladih-polsi-klik

 

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
137 queries in 0,893 seconds.