Z avtoceste v drevo, trčenje z vlakom, goreči kamion

12. 08. 2019 12:35

rp_112logo.jpgOb 5.55 je na avtocesti A1 od Tepanja proti Dramljam pred izvozom Dramlje osebno vozilo prebilo zaščitno ograjo ter trčilo v drevo. Posredovali so gasilci PGD Slovenske Konjice in Zreče, ki so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, oskrbeli ponesrečenca do prihoda reševalcev ter nudili pomoč pri prenosu do reševalnega vozila. Reševalci NMP Slovenske Konjice so ponesrečenca oskrbeli ter prepeljali v bolnico Celje.

Ob 8.53 sta na nezavarovanem železniškem prehodu v naselju Stranje, občina Šmarje pri Jelšah, trčila vlak in osebno vozilo. Posredovali so gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina in PGD Šmarje pri Jelšah, ki so zavarovali kraj nesreče ter odklopili akumulator na vozilu. Reševalci NMP Šmarje pri Jelšah so na kraju ugotovili, da v nesreči ni nihče telesno poškodovan. Gasilci so potnike iz vlaka evakuirali na zbirno mesto, kjer jih je prevzel avtobus.

Ob 13.19 je v naselju Krivica, občina Šentjur, zaradi okvare motorja zagorelo tovorno vozilo, ki je prevažalo lesne pelete. Požar so pogasili gasilci PGD Loka pri Žusmu, Prevorje in Lesično-Pilštanj-Zagorje.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje (klik!)

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
174 queries in 1,467 seconds.