Z štirikolesnikom po brežini, v hiši gorela elektro omarica, v dvigalu ujetih 5 oseb

03. 06. 2021 22:53

Ob 14.50 je v Krnici, občina Luče, prišlo do prometne nesreče, kjer je voznica štirikolesnika zapeljala izven vozišča ter se prevrnila po brežini in obležala okoli 10 metrov pod voziščem. Posredovali so gasilci PGD Nazarje, ki so kraj zavarovali, nudili pomoč reševalcem NMP Mozirje pri oskrbi poškodovanke, slednjo prenesli do reševalnega vozila in nato zavarovali kraj pristanka helikopterja HNMP Maribor, kateri jo je odpeljal v SB Celje v nadaljnjo oskrbo.

Ob 5.39 je na Teharski cesti v Celju, v stanovanjski hiši gorela elektro omarica. Posredovali so gasilci PGE Celje in PGD Teharje, ki so kraj zavarovali, požar omejili in ga pogasili ter opravili pregled s termo kamero.

Ob 19.46 so na Cesti XIV. divizije v Štorah gasilci PGD Štore s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja in zaprli vodovodni ventil ter preprečili iztekanje vode.

Ob 5.09 so v objektu na Kardeljevem trgu v Velenju gasilci PGD Velenje s tehničnim posegom iz kabine okvarjenega dvigala rešili 5 oseb. Dvigalo so izklopili in obvestili serviserja.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 1,268 seconds.