Zagorel avto, trojni trk

19. 11. 2020 07:57

Včeraj je ob 7.54 pred stanovanjskim objektom na Celjski cesti v Laškem zagorelo osebno vozilo. Gasilci PGD Laško so zavarovali kraj dogodka, omejili in pogasili požar, s termovizijsko kamero pregledali ostrešje objekta in izmerili morebitno koncentracijo nevarnih plinov v objektu.

Ob 12.10 so v naselju Tremerje, občina Celje, na cesti Laško – Celje trčila tri osebna vozila. Gasilci PGE Celje so proti naletno in proti požarno zavarovali kraj, odklopili akumulatorje, posuli po vozišču razlite motorne tekočine in nudili pomoč policistom. V nesreči ni bilo poškodovanih oseb.

Ob 13.21 je v Čepljah v občini Gornji Grad zagorel kuhinjski element zraven štedilnika na trdo gorivo. Do prihoda gasilcev PGD Bočna je lastnik uspel sam pogasiti začetni požar, gasilci pa so dokončno ohladili in pregledali okolico štedilnika.

Ob 16.22 so v naselju Matke v občini Prebold gasilci PGD Matke in PGE Celje nudili pomoč reševalcem NMP Celje pri prenosu obolele osebe s težko dostopnega kraja do reševalnega vozila. Reševalci so obolelo osebo nato prepeljali v nadaljnjo oskrbo v SB Celje.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 0,939 seconds.