Zagorel avto, ogenj na čistilni napravi

22. 05. 2019 08:16

rp_112logo.jpgOb 10.36 je v naselju Irje, občina Rogaška Slatina, zagorelo osebno vozilo. Gasilci so PGD Steklarna in Rogaška Slatina so goreče vozilo pogasili, ga pregledali s termovizijsko kamero in počistili iztekle tekočine.

Ob 11.21 je bilo na cesti Rogatec-Majšperk, občina Rogaška Slatina, opaženo onesnaženje cestišča z nevarno snovjo. Gasilci PGD Steklarna in Ptuj, ter delavci pristojnega cestnega podjetja so cestišče posuli z absorbentom in ga očistili.

Ob 13.14 je v Pečovniku, občina Celje, zagorelo na strehi upravne zgradbe na čistilni napravi. Gasilci PGE Celje in PGD Zagrad – Pečovnik so požar pogasili, objekt prezračili in pregledali s termovizijsko kamero in detektorjem plinov. Odredili so izklop elektrike v upravni zgradbi, zaradi zgorele elektro in ostale inštalacije.

Ob 18.39 sta v Bukovžlaku, občina Celje, trčili osebni vozili. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, s tehničnim posegom iz vozila rešili ukleščeno osebo, odklopili akumulator in z vpojnim sredstvom sanirali razlite motorne tekočine po vozišču. V nesreči poškodovano osebo so na kraju oskrbeli in prepeljali v SB Celje reševalci NMP Celje.

Ob 19.59 je v naselju Konjiška vas, občina Slovenske Konjice, osebno vozilo zapeljalo z vozišča in se prevrnilo na bok. Gasilci PGD Slovenske Konjice so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in vozilo postavili nazaj na kolesa ter nudili pomoč reševalcem NMP Slovenske Konjice, ki so v nesreči poškodovano osebo na kraju oskrbeli in prepeljali v nadaljnjo oskrbo v celjsko bolnišnico.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 0,877 seconds.