Zagorel avto, …

28. 12. 2018 23:37

rp_112logo.jpgOb 15.30 je v Vojkovi ulici v Celju zagorela vsebina zabojnika za komunalne odpadke. Požar sta pogasila gasilca PGE Celje.

Ob 16.28 je helikopter Slovenske vojske z dežurno ekipo NMP iz Maribora prepeljal obolelo osebo iz Velenja v UKC Maribor. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj pristanka helikopterja.

Ob 17.20 je v Zlatečah v občini Vojnik zagorelo osebno vozilo. Gasilci PGD Socka in Nova Cerkev so požar omejili, pogasili in odklopili akumulator. Vozilo je uničeno.

Ob 17.24 je na Šmarski cesti v Velenju v stanovanjski hiši padla starejša onemogla oseba in se poškodovala. Posredovali so gasilci PGD Velenje in reševalci NMP Velenje, ki so poškodovano osebo oskrbeli in odpeljali v bolnišnico.

Ob 19.37 sta v Vizjakovi ulici v Celju trčili osebni vozili. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, odklopili alumulatorja, posuli razlite motorne tekočine z vpojnim sredstvom in nudili pomoč reševalcem NMP Celje. Poškodovala se je ena oseba. Reševalci so jo odpeljali v SB Celje.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 0,772 seconds.