Zagorel opuščen kiosk, reševanje iz dvigala, onesnaženje vodotoka

29. 12. 2019 12:24

rp_112logo.jpgVčeraj je ob 7.40 v naselju Veliko Širje, občina Laško, zagorel opuščen prodajni kiosk. Požar, ki je kiosk uničil, so pogasili gasilci PGD Laško in Zidani Most.

Ob 10.47 je na Klanjškovi ulici v Celju zagorel ekološki zabojnik za smeti. Gasilci PGE Celje so pogasili zabojnik in pregledali okolico.

Ob 12.32 so v naselju Marija Reka, občina Prebold, v potoku Reka občani opazili onesnaženje. Gasilci PGE Celje so opravili meritve, ki pa niso pokazale vsebnosti nevarnih snovi.

Ob 20.35 so na Kardeljevem trgu v Velenju gasilci PGD Velenje iz dvigala večstanovanjske stavbe rešili šest oseb.

Danes je ob 1.24 na cesti Polzela–Andraž nad Polzelo v občini Polzela osebno vozilo zapeljalo s ceste v potok. Gasilci PGE Celje, PGD Andraž nad Polzelo, Polzela in Ločica ob Savinji so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, izvlekli vozilo iz potoka in nevtralizirali razlite motorne tekočine. Poškodovanih oseb ni bilo.

Ob 10.20 sta v kraju Zadobrova, občina Celje, trčili osebni vozili. Ena oseba se je poškodovala. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja, odstranili vozili s cestišča in z vpojnim sredstvom posuli po izteklih motornih tekočinah. Reševalci RP Celje so poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali v SB Celje.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
175 queries in 1,632 seconds.