Zagorel šolski avtobus, v Savinji našli vozilo

05. 04. 2013 08:31

Včerajšnji dan je na Celjskem prinesel spektakularno prometno nesrečo, ki pa se je na srečo končala brez posledic za življenje in zdravje ljudi. V strugi Savinje pa so našli od 29. marca pogrešano vozilo.

Šolski avtobus v ognju
Nekaj po 14. uri je zagorelo je pri motorju avtobusa v bližini objekta v Libojah v občini Žalec. Voznik je evakuiral potnike iz vozila in pričel gasiti z ročnim gasilnim aparatom. Iz bližnje trgovine so priskočili na pomoč še z dvema gasilnima aparatoma, vendar ognja niso mogli pogasiti.

Pogasili so ga šele gasilci PGD Kasaze – Liboje ob pomoči gasilcev PGD Griže in Dobriša vas – Petrovče. Gasilci so še počistili razlite motorne tekočine in cestišče. Vozilo je v celoti uničeno, oškodovanih oseb pa ni bilo.

Na Facebook strani PGD Kasaze-Liboje si oglejte celotno fotogalerijo gašenja gorečega avtobusa. (naslovna foto: PGD Kasaze-Liboje)

V strugi Savinje našli avto, pogrešan z ene od prejšnjih nesreč
Malo pred poldnevom so v strugi reke Savinje v Tremerjih v Celju opazili osebno vozilo, ki je bilo udeleženo v prometni nesreči 29. marca 2013, v kateri se je voznik rešil iz vozila in deroče reke.

Gasilci PGE Celje in reševalci Potapljaške reševalne službe Slovenije enote Celje so pripravili vozilo za izvleko in ga potegnili na breg Savinje. Sodelovalo je pet potapljačev, dva gasilca z motornim čolnom in vlečna služba.

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
179 queries in 0,777 seconds.