Zagorela armaturna plošča, avto in veliko suhe trave

18. 02. 2019 23:11

Ob 6.44 je zagorela armaturna plošča v osebnem vozilu v kraju Rifengozd, občina Laško. Gasilci PGD Laško so požar pogasili in pregledali vozilo s termovizijsko kamero.

Ob 10.30 je v Črnovi, občina Velenje, zagorelo osebno vozilo. Posredovali so gasilci PGD Vinska Gora in PGD Bevče, ki so pogasili začetni požar v motornem delu, odklopili akumulator in vozilo pregledali.

Ob 12.56 je na Cesti v Lokrovec v Celju zagorela suha trava na površini približno 2500 kvadratnih metrov. Posredovali so gasilci PGE Celje in PGD Ostrožno ter požar pogasili.

Ob 14.14 so v Zabukovici, občina Žalec, gasilci PGD Zabukovica nudili pomoč reševalcem pri prenosu obolele osebe.

Ob 15.05 so na Rudniški cesti v Zrečah, delavci pri izvajanju regulacije reke Dravinje, poškodovali glavni plinske vod, ki vodi v proizvodni obrat. Gasilci PGD Zreče so zavarovali kraj, zaprli del proizvodnega obrata zaradi uhajanja plina, opravljali meritve prisotnosti plinov v prostorih, razsvetljevali kraj dogodka in črpali vodo iz gradbene jame.

Ob 15.54 je v Homcu v občini Vojnik zagorela suha trava. Gasilci PGD Nova Cerkev so požar na površini okoli 5000 kvadratnih metrov omejili in pogasili.

Ob 16.49 je v Grobelcah, občina Šmarje pri Jelšah, zagorela suha trava na površini okoli 400 kvadratnih metrov. Posredovali so gasilci PGD Sveti Štefan in PGD Šmarke, ki so požar pogasili.

Ob 17.35 je na cesti v Tepanjah, občina Slovenske Konjice, prišlo do trčenja dveh osebnih vozil. Posredovali so gasilci PGD Slovenske Konjice, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja na vozilih in z vpojnim sredstvom očistili razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Slovenske Konjice in NMP Celje so dve poškodovani osebi prepeljali v nadaljnjo oskrbo v SB Celje.

*na sliki trčenje pri Tepanjah; foto: Ivo Kacbek

pkm_celje_klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
174 queries in 0,544 seconds.