Zagorela pnevmatika tovornjaka, razlita nafta, podrto drevo

05. 01. 2021 14:36

Danes ob 5:34 zjutraj je na avtocesti med odsekom Vransko – Šentrupert v smeri Celje zagorela pnevmatika tovornega vozila. Gasilci PGE Celje so požar pogasili in s termovizijsko kamero pregledali območje požara in os tovornega vozila.

Včeraj ob 13:00 je bila na cesti Ravne v občini Šoštanj po cestišču v dolžini okoli 500 metrov razlita nafta. Gasilci PGD Velenje so nevarno snov nevtralizirali z absorbentom.

Danes ob 0:59 ponoči je v naselju Paka pri Velenju v občini Velenje osebno vozilo zdrsnilo v jarek, kjer teče potok. Voznik ni mogel iz vozila. Gasilci PGD Velenje so ga rešili ter predali reševalcem NMP.

Včeraj ob 12:34 se je na Škvarčevi ulici v Celju v stanovanju otrok zaprl v kopalnico. Gasilca PGE Celje sta s tehničnim posegom odprla vrata in rešila otroka.

Včeraj ob 12:44 so na Trubarjevi ulici v Šentjurju v dimniku stanovanjske hiše gorele saje. Gasilci PGD Šentjur so odstranili goreče saje ter dimnik očistili in pregledali s termovizijsko kamero. Do prihoda dimnikarja so prepovedali kurjenje.

Včeraj ob 18:30 se je preko vozišča na Cesti na Roglo v občini Zreče podrlo drevo. Posredovali so gasilci PGD Zreče, ki so drevo razžagali in ga odstranili ter sprostili promet.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
142 queries in 1,191 seconds.