Zagorelo osebno vozilo, podtalnica zalivala prostore

16. 12. 2017 13:32

Tudi v minuli noči so vremenske razmere povzročale številne preglavice. Nekaj po 21. uri zvečer se je v Skornem pri Šoštanju na lokalno cesto čez Penk sprožil zemeljski usad in drevje. Predstavnik CZ občine Šoštanj si je ogledal kraj in upravljavcu odredil zaporo ceste. Danes nadaljujejo z ogledom in sanacijo.

Ob 22.50 je v Petrovčah, občina Žalec, podtalnica zalila kletne prostore stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci PGD Dobriša vas-Petrovče, ki so iz kletnih prostorov izčrpali približno 5 kubičnih metrov podtalnice.

Nekaj po drugi uri pa je na cesti Žalec proti Ložnici voznik osebnega vozila zapeljal v blato in tam obtičal. Posredovali so gasilci PGD Žalec, ki so avto izvlekli.

Ob 3.33 je na Rimski cesti v Šempetru v Savinjski dolini zagorelo osebno vozilo. Posredovali so gasilci PGD Šempeter, Žalec in Vrbje, ki so požar pogasili. Poškodovan ni bil nihče.

Danes pa so nekaj pred deveto uro zjutraj gasilci PGE Celje in dežurni delavci cestnega podjetja odstranili drevo na Ulici Alme Karlinove.

polovicka-polovicna

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
166 queries in 1,306 seconds.