Zagorelo v kuhinji – posredovala 4 PGD, trk s kolesarjem

29. 09. 2019 17:53

rp_112logo-300x300.jpgOb 7.14 je na Brodarjevi ulici v Celju v stanovanju večstanovanjskega objekta iztekala voda. Gasilci PGE Celje so s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja in zaprli vodovodni ventil.

Ob 8.45 sta v križišču glavne ceste in Ulice heroja Staneta v Žalcu trčili osebni vozili. Gasilci PGE Celje in PGD Žalec so protipožarno in prometno zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih, usmerjali promet ter nevtralizirali razlite motorne tekočine po vozišču. Reševalci NMP Žalec in Celje so tri poškodovane osebe na kraju oskrbeli in prepeljali v SB Celje.

Ob 10.47 je v Grižah v občini Žalec v kuhinji stanovanjske hiše zagorelo pri pomivalnem stroju. Gasilci PGD Griže, Vrbje, Zabukovica in Gotovlje so požar pogasili ter vse prostore preventivno pregledali in prezračili.

Ob 13.18 sta na Zdraviliški cesti v Laškem trčila osebno vozilo in kolesar s kolesom. Reševalci NMP Laško so poškodovanega kolesarja na kraju oskrbeli in prepeljali v SB Celje. Gasilci PGD Laško pa so nudili pomoč policiji pri usmerjanju prometa.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 0,914 seconds.