Zagorelo v poslovnem objektu, trk s tovornim vozilom, padec z višine

22. 01. 2020 08:29

rp_112logo.jpgVčeraj so ob 10.00 v Spodnji Ponkvici v občini Šmarje pri Jelšah zagorele saje v dimniku stanovanjskega objekta. Posredovali so gasilci PGD Šentvid pri Grobelnem. Pogasili so požar, prezračili objekt ter pregledali dimnik.

Ob 10.25 je v kraju Črnova, občina Velenje, zagorelo v poslovnem objektu. Posredovali so gasilci iz PGD Velenje, Bevče in Vinska gora. Pogasili so požar, prezračili objekt ter ga pregledali s termovizijsko kamero.

Ob 13.27 se je na smučišču Rogla v občini Zreče poškodovala smučarka. Reševalci na smučišču so jo oskrbeli in prepeljali do kraja pristanka helikopterja. Posadka s helikopterjem Slovenske vojske z dežurno ekipo HNMP na krovu je poškodovanko prepeljala v UKC Maribor.

Ob 15.10 sta v Laškem trčila osebno in tovorno vozilo. Ena oseba se je poškodovala. Gasilci PGE Celje in PGD Laško so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorje, nevtralizirali iztekle motorne tekočine, iz vozila rešili ukleščeno osebo in pomagali reševalcem NMP pri njeni oskrbi. Ti so osebo odpeljali v SB Celje.

Ob 18.18 se je na avtocesti na počivališču Zima v občini Šentjur pri prečrpavanju goriva tovornega vozila, razlilo gorivo po cestišču. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj, postavili pivnike, posipali razlito gorivo z vpojnim sredstvom in pregledali okolico. Vzdrževalci DARS-a bodo očistili cestišče.

Ob 19.44 je Kanjucah v občini Štore moški pri delu v hlevu padel z višine in se telesno poškodoval. Prvo pomoč so mu nudili prisotni. Reševalci NMP Celje so poškodovanega oskrbeli in odpeljali v SB Celje.

Ob 21.57 je zagorelo osebno vozilo v naselju Stopče, občina Šentjur. Gasilci PGD Šentjur so požar osebnega vozila pogasili.

 

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 0,871 seconds.