Zagorelo v skladišču, dve helikopterski posredovanji

30. 03. 2019 12:42

rp_112logo.jpgVčeraj so ob 16.31 na Trubarjevi v Celju gasilci PGE Celje pomagali reševalcem NMP Celje pri prenosu obolele osebe do reševalnega vozila.

Ob 19.13 so se v ulici Ob progi v Polzeli vnele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Polzela, Andraž nad Polzelo in Ločica ob Savinji so varovali okolico dimnika do izgoretja saj in pregledali okolico dimnika.

Ob 20.20 so v Šaleku v občini Velenje v dvigalu bloka ostali ujeti dve osebi, ki so jih rešili gasilci PGD Velenje.

Ob 21.11 je v Tepanjah, občina Slovenske Konjice, zagorelo v skladišču podjetja. Posredovali so gasilci PGD Tepanje, Slovenske Konjice, Loče, Žiče, Zbelovo in Draža vas, ki so požar omejili ter pogasili, opravili pregled s termovizijsko kamero ter prezračili prostore.

Ob 3.19 sta v Razlagovi ulici v Celju gasilca PGE Celje nudila pomoč reševalcem NMP Celje pri prenosu obolele osebe.

Ob 9.40 sta posadka s helikopterjem SV in dežurna ekipa reševalcev HNMP Maribor poleteli v Celje, kjer sta prevzeli obolelo osebo in jo odpeljali v UKC Ljubljana.

Ob 11.38 se je v Trobnem dolu, občina Laško, pri delu s kmetijskim strojem poškodoval občan. Oskrbeli so ga reševalci NMP Laško. Gasilci iz PGD Šentrupert nad Laškim in PGD Laško so zavarovali kraj pristanka helikopterja in pomagali reševalcem pri prenosu poškodovanca. Posadka s helikopterjem Slovenske vojske z ekipo Helikopterske nujne medicinske pomoči iz Maribora na krovu je poškodovanca prepeljala v UKC Maribor.

plen-gledalisce-zarja-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
168 queries in 0,765 seconds.