Zagorel avto, trk z vlakom, helikoptersko posredovanje

13. 06. 2020 08:51

Včeraj je ob 10.03 zagorelo osebno vozilo na Dečkovi cesti v Celju. Gasilci PGD Celje in Ostrožno so zavarovali kraj dogodka in požar pogasili. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 15.04 sta trčila potniški vlak in osebno vozilo na Polzeli v istoimenski občini. Gasilci PGE Celje, PGD Polzela, Andraž nad Polzelo in Ločica ob Savinji so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem NMP pri oskrbi ponesrečenca, odklopili akumulatorja in pregledali neposredno okolico za morebitnimi dodatnimi poškodovanimi osebami.

Ob 17.12 sta na Teharski cesti v Celju trčili osebni vozili. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja in posuli razlite motorne tekočine z vpojnim sredstvom. Reševalci NMP Celje so oskrbeli poškodovano osebo in prepeljali v SB Celje.

Ob 17.20 so gasilci PGD Velenje posredovali v Splitski ulici v Velenju, kjer so nudili pomoč reševalcem NMP pri prenosu obolele osebe.

Ob 17.36 je v Gornjem Gradu v istoimenski občini posredoval helikopter SV v spremstvu dežurne ekipe HNMP Brnik, od koder je prepeljal obolelo osebo v UKC Ljubljana. Gasilci PGD Gornji Grad so zavarovali pristanek helikopterja.

Ob 19.30 je na Celjski cesti v Rogatcu osebno vozilo zdrsnilo s cestišča. Pomoč so nudili gasilci PGD Rogatec in vozilo izvlekli na cestišče.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
149 queries in 1,241 seconds.