Zaradi hujše nesreče zaprta avtocesta pri počivališču Lopata v smeri Maribora (dopolnjeno)

04. 11. 2019 19:34

Zaradi prometne nesreče v bližini avtocestnega počivališča Lopata je avtocesta v smeri proti Mariboru med priključkoma Celje – zahod in Celje – center v celoti zaprta za ves promet.

Po prvih podatkih s kraja prometne nesreče je voznica osebnega avtomobila zaradi okvare osebnega vozila ustavljala na odstavnem pasu. Kljub temu, da je prižgala vse štiri smerokaze jo je spregledal voznik tovornega vozila, ki je pripeljal po odstavnem pasu in trčil v njeno vozilo. Tovorno vozilo se je pri tem prevrnilo.

Oba voznika sta bila v prometni nesreči poškodovana, a po prvih podatkih ne kaže na hujše poškodbe.

Avtocesta v smeri proti Mariboru je na tem delu za ves promet zaprta.

Dodano naknadno

Zaradi prometne nesreče, ki se je nekaj čez 17. uro zgodila na avtocesti v bližini avtocestnega počivališča Lopata, je bila avtocesta v smeri proti Mariboru, na tem odseku dobrih šest ur zaprta. Do prometne nesreče je prišlo, ko je 31-letna voznica osebnega vozila zaradi predrte pnevmatike zapeljala na odstavni pas, kjer je v njeno vozilo trčil 37-letni voznik tovornega vozila s priklopnikom. Tovorno vozilo se je prevrnilo in obstalo obrnjeno na boku čez celotno cestišče. Oba voznika sta se v trčenju lažje poškodovala.

*foto: Primož Golež

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
183 queries in 1,285 seconds.