Prometna nesreča za več ur zaprla avtocesto pred priključkom Celje vzhod. Policija prosi za informacije


Ob 6,34 se je na avtocesti, med priključkoma Dramlje in Celje vzhod, zgodila prometna nesreča. Zaradi tega je bila avtocesta Maribor – Ljubljana, pred priključkom Celje vzhod v smeri Ljubljane, več ur popolnoma zaprta. Nekaj minut za tem sta trčili še dve vozili v koloni, ki je nastajala zaradi prve nesreče.

V prvi nesreči so se ob trčenju dveh osebnih vozil tri osebe lažje poškodovale. Ker obstaja verjetnost, da je bilo v prometni nesreči udeleženo še eno vozilo, katerega voznik naj bi s kraja nesreče odpeljal, policisti prosijo morebitne očividce za informacije. Pokličejo naj na telefonsko številko 113. Promet na tem delu avtocest je sproščen in normalno poteka.

Ob 6.44 so bili policisti obveščeni še o prometni nesreči z materialno škodo. Voznik tovornega vozila je zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo trčil v osebno vozilo. V trčenju ni bil nihče poškodovan.

Okoli 10.30 ure so pristojni odstranili posledice prometne nesreče, štajerska avtocesta pa je spet odprta in ponovno prevozna med priključkoma Slovenske Konjice in Celje vzhod proti Ljubljani.