Zaradi slabosti je sredi mesta trčil v steber (foto)

29. 03. 2018 17:51

Ob 9.02 je na Teharski cesti v Celju iz notranjega hidranta iztekala voda. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zaprli ventil, okvaro pa bo odpravil vodovodar.

Ob 10.02 je na Starem trgu v Slovenskih Konjicah med vožnjo voznika obšla slabost, zaradi česar je zapeljal s cestišča in z vozilom trčil v betonski steber. Posredovali so gasilci PGD Slovenske Konjice, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator na vozilu, počistili cestišče in nudili pomoč reševalcem NMP Slovenske Konjice, ki so eno poškodovano osebo prepeljali v nadaljnjo oskrbo v celjsko bolnišnico.

Ob 11.08 sta na relaciji Šmarje pri Jelšah–Belo, občina Šmarje pri Jelšah, trčili osebni vozili. Posredovali so gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina in Šmarje pri Jelšah, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, posuli razlite motorne tekočine z vpojnim sredstvom in nudili pomoč vlečni službi pri nakladanju osebnega vozila. Poškodovana je bila ena oseba, ki so jo reševalci NMP Šmarje pri Jelšah oskrbeli na kraju dogodka in jo nato predali svojcem.

Ob 14.06 sta dežurna ekipa reševalcev HNMP Maribor in posadka s helikopterjem policije poleteli v Rogaško Slatino, kjer so prevzeli obolelo osebo in jo odpeljali v UKC Maribor. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina so zavarovali kraj pristanka in nudili pomoč reševalcem pri prenosu osebe od reševalnega vozila do helikopterja.

Ob 16.30 so v Malih Braslovčah, občina Braslovče, gasilci PGD Braslovče nudili pomoč ekipi NMP Celje pri prenosu obolele osebe iz reševalnega vozila v stanovanje.

*foto: PGD Slovenske Konjice

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
140 queries in 0,740 seconds.