Zaradi snega podrta drevesa in izpadi električne energije

14. 12. 2019 11:42

rp_112logo.jpgVčeraj so ob 8.58 v Rožni dolini v naselju Šentjungert, občina Celje, gasilci PGD Šmartno, kot prvi posredovalci, nudili prvo pomoč oboleli osebi do prihoda reševalcev NMP Celje. Kljub hitri pomoči reševalcev, gasilcev in navzočih je občan preminul na kraju dogodka.

Ob 20.00 je zaradi okvare na daljnovodu brez oskrbe z električno energijo ostalo več prebivalcev občine Prebold. Delavci pristojnega elektro podjetja so napako odpravili.

Ob 20.00 je v naselju Novake, občina Vojnik, osebno vozilo zapeljalo s cestišča. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj, odklopili akumulator na vozilo in nudili pomoč NMP Celje. Ena poškodovana oseba je bila pregledana na kraju.

Ob 20.41 se je v Čači vasi v občini Rogaška Slatina na cesto podrlo drevo. Gasilci PGD Kostrivnica so podrto drevo razžagali in odstranili s cestišča.

Ob 21.15 se je v Spodnjih Krašah v občini Nazarje na cestišče podrlo drevo. Gasilci PGD Šmartno ob Dreti so drevo razžagali in odstranili s cestišča.

Ob 21.58 sta se na Ljubljansko cesto v Celju podrli drevesi. Celjski poklicni gasilci so s tehničnim posegom drevesi odstranili s cestišča.

Ob 23.23 je na območju občine Vitanje prišlo do izpada električne energije. Brez oskrbe z električno energijo je ostalo 165 odjemalcev, delavci pristojnega elektro podjetja so napako odpravili.

Danes sta se ob 1.56 v Parožu v občini Dobrna na cestišče podrli drevesi. Gasilci PGD Dobrna so ju razžagali in odstranili s cestišča.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
166 queries in 0,583 seconds.