Zaseg konoplje, ekstazija in amfetaminov

14. 06. 2019 11:43

Velenjski policisti so minuli vikend na javni prireditvi v Velenju opravili devet zasegov prepovedanih drog. Pri eni osebi in sicer 31-letnemu Velenjčanu, za katerega so sumili, da je drogo prodal ostalim, so našli več zavojev amfetaminov in okoli 100 tabletk ekstazija.

31-letnika so pridržali in v nadaljevanju pri njemu opravili hišno preiskavo. Pri hišni preiskavi smo našli še 60 tabletk ekstazija, merice, tehtnice ter več ostalih stvari, ki jih je uporabljal pri prodaji prepovednih drog.

31-letnika bodo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja Neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog.

zaseg_konoplja_2019_junijVčeraj so velenjski policisti v sodelovanju z vodniki službenih psov opravili hišno preiskavo na območju Šoštanja pri 36-letnemu moškemu in dve hišni preiskavi na območju Ljubnega pri Savinji pri 56-letni ženski.

Pri 36-letniku so našli manjšo količino posušene konoplje.

56-letnici smo zasegli okoli 7 kilogramov posušenih delcev konoplje, 82 manjših sadik konoplje ter 105 sadik konoplje različnih velikosti. Zasegli smo ji tudi dva šotora prirejena za gojenje konoplje na podstrešju ene od
hiš. Šotora sta bila opremljena z lučmi, ventilatorji, vlagomeri, transformatorji in ostalo opremo potrebno za gojenje konoplje.

Oba bodo kazensko ovadili.

*foto: PU Celje

fgc_jugonostalgija-klik

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 0,811 seconds.