11. dobrodelni koncert Dan neskončnih sanj v Celju (foto, video)


Vsakoletni koncert Rotary kluba Celje Barbara Celjska so organizatorji letos poimenovali Dan neskončnih sanj. V svoji sredini so gostili Vlada Kreslina in Male bogove, prireditev je vodila Aleksandra Balmazovič, denar pa so zbirali za šest družin s Celjskega.

Obiskovalci so konec tedna napolnili športno dvorano Gimnazije Celje – center, zbrali so se na tradicionalnem koncertu Rotary kluba Celje Barbara Celjska. Vsakoletna prireditev je namenjena zbiranju denarja, tokrat bodo izkupiček od prodaje vstopnic namenili socialno ogroženim in skladu za podporo mladim talentom.

dns-kreslin-2Letošnjo prireditev je vodila igralka Aleksandra Balmazovič, obiskovalce pa je pozdravil tudi predsednik Miran Gracer st.. Del njegovega govora si lahko pogledate tudi v video insertu.

“Že 11. leto združujemo ljudi, dobre volje za dobra dela. /…/ Z nocojšnjim koncertom Dan neskončnih sanj, kot smo ga poimenovali, uresničujemo sanje šestim družinam s širšega celjskega območja, ki se spopadajo z boleznijo in prizadetostjo otrok, brezposelnostjo obeh ali enega starša, V mescu juniju pa bomo podelili štipendijo mladim talentom, ker brez nje ne bi uspeli uresničiti svojih sanj in iz sebe narediti uspešne ljudi,” je povedal Gracer.

Za glasbeni del večera so poskrbeli Vlado Kreslin in Mali bogovi. Več o samem dogajanju si lahko ogledate v video insertih ter fotogaleriji.

Evelin Brodnik

celjanka-polsi-klik