6. Džjezz do it z GCC jazz projektom – podarjamo vstopnice


Nenavadna zasedba GCC jazz projekt, ki jo sestavljajo nekdanji in sedanji dijaki in profesorji Gimnazije Celje – Center bo v petek, 18. 1., ob 21. uri v Mestnem kinu Metropol poskrbela za uvod v drugi del sezone jazz koncertov v Metropolovi kavarni, ki nastaja v sodelovanju med Mestnim kinom Metropol in Hišo kulture Celje.

Oba organizatorja sta s prvimi petimi koncerti in obiskom izjemno zadovoljna in se nadejata, da bo projekt postal v prihodnje še uspešnejši in bolj prepoznaven, s koncerti pa obenem napovedujeta tudi četrto izdajo mednarodnega festivala Džjezz 2013, ki bo med 6. in 8. junijem potekal v Celju.

Tokratni 6. Džjezz do it, za katerega vstopnica stane 5 evrov,  pa boste z malo sreče lahko obiskali brezplačno. Na Celje.info skupaj z organizatorji namreč podarja 8 brezplačnih vstopnic. Štirim izžrebancem bomo tako vsakemu podarili po 2 vstopnici.

Brezplačni vstopnici lahko pridobite tako, da lajkate Celje.info stran na Facebooku, nato pa na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik). Tisti, ki nimate Facebook profila, oziroma ste Celje.info že lajkali, pa zgolj izpolnete obrazec na Polovička.si.

Izmed vseh, ki boste to storili najkasneje do torka, 15. januarja. do 22. ure, bomo izžrebali 4 dobitnike, od katerih bo vsak prejel po 2 vstopnici za 6 Džjezz do it z GC jazz projektom..

Dobitniki bodo o nagradi obveščeni po e-pošti, navedeni pa bodo tudi v komentarju na to novico.

Obiščite torej Polovička.si (klik) in kandidirajte za brezplačne vstopnice za zanimiv glasbeni dogodek v Kinu Metropol!