Celjani so se zavrteli na 5. plesu Knežjega mesta (foto, video)


Sobotni večer so v Celjskem domu popestrili številni plesni pari, ki so zaplesali na letošnjem plesu Knežjega mesta. Zavod Celeia Celje in Plesni klub Flamenco sta se tudi letos odločila za nadaljevanje plesnega projekta, kjer se najde nekaj za vse ljubitelje plesa. Plesalcem iz Flamenca so se pridružili tudi številni Celjani ter prijatelji iz trboveljske plesne šole Samba pa ti. Za glasbeno spremljavo so skozi ves večer skrbeli člani ansambla Oliver Twist, ki so plesalcem postregli s številnimi glasbenimi žanri. Tako so lahko vsi prisotni uživali ob ritmih sambe, tanga, ča-ča-ča-ja, seveda pa ni manjkal niti tradicionalni angleški valček.

Branko in Polona Podergajs sta na vrhuncu večera poskrbela za animacijo plesalcev, saj sta jih ponesla v svet grškega temperamenta z učenjem tradicionalnega grškega plesa.

Poskrbljeno je bilo tudi za hrano in pijačo, tako da ni nikoli zmanjkalo energije za ples. Za vse, ki ste zamudili rajanje dolgo v noč, pa smo na Celje.info poskrbeli s fotogalerijo in posnetkom plesa (spodaj).

T/V: Tina Ožvald

[simpleviewer width=100% height=700 id=96]

T/V: Tina Ožvald