Citycentrova modna revija s pomembno sporočilnostjo (foto, video)

18. 04. 2019 06:33

Citycenter Celje je minuli konec tedna poskrbel za vroče ozračje, saj je priljubljeni trgovski center gostil enkraten modno-glasbeni spektakel 13. nadstropje.

Težko pričakovani modni dogodek z naslovom 13. nadstropje je v knežje mesto ponesel niz petih modnih revij, ki so v Citycentru Celje potekale med 10. in 13. aprilom. Vsaka modna revija je bila tematsko razgibana – vse od visoke in otroške mode pa do mode, dostopne za vse.

modna-revija-13-nadstropje-50

S pestrim dogajanjem so začeli že v sredo, ko je v večernih urah potekala predpremiera. Naslednji dan pa je šlo zares, saj je v Citycentru Celje potekala VIP modna revija in oči obiskovalcev razvajala s predrznimi kosi in novimi trendi. V petek je sledila modna revija, ki so jo obiskovalci nakupovalnega centra lahko najbolj ponotranjili, saj je izpostavila dostopna oblačila za vsako postavo. Dogajanje pa je vrhunec doseglo v soboto, najprej v dopoldanskih urah z otroško modno revijo, zvečer pa še z modno revijo, ki je strnila 13. nadstropje in povabila modne navdušence na druženje do jutranjih ur.

“Bodi, kar si”
Modna revija je postregla tudi s številnimi znanimi obrazi v vlogah manekenov.
Modna revija je postregla tudi s številnimi znanimi obrazi v vlogah manekenov.

Glasbeno-modna poslastica je potekala v duhu pomembnega sporočila, in sicer “Bodi, kar si”. To je še posebej izpostavila petkova modna revija, ko smo lahko med postavnimi manekeni zasledili kar nekaj znanih obrazov. Po modni pisti so se med drugim sprehodili Jure Košir, Maša Merc, Miša Margan Kocbek, Dušan Erjavec, Dejan Tamše in drugi estradniki, ki so obiskovalcem predstavili najnovejše kolekcije te pomladi in prihajajočega poletja.

Glasbeno-modna poslastica je med obiskovalce ponesla pomembno sporočilo, da je prav vsak čudovit v svoji koži, čemur se tudi sodobni modni trendi prilagajajo. Manekeni so tako z več kot 200 različnimi stajlingi prinašali misel, da je vsak izmed nas edinstven, zaradi česar naj vsak sledi svojemu stilu.

Dokaz za to pa je bila petkova sobotna modna revija, ki so jo odprli zvoki saksofona. Občinstvo sta namreč ogrela saksofonist Lovro Ravbar in trobentač Domen Gracej. Poleg njiju je poslastico za modne navdušence pospremila tudi priljubljena pevka Raiven, ki je na odru pospremila manekene. Med njimi so se znašli tudi številni znani obrazi.

Nekaj utrinkov z dogajanja si lahko ogledate v spodnjem video posnetku.

Prav tako pa vas vabimo tudi k ogledu fotogalerije s sobotnega spektakla.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
301 queries in 2,637 seconds.