Dobrodelna Modna Interactijada z Majo Štamol (foto)


V petek 14.6 je v Knežjem dvorcu Celje potekala že 4. dobrodelna Modna Interactiada, s katero so člani Interact kluba Celje tokrat zbirali denar za reševanje finančnih stisk družin z območja Občine Šentjur.

Na ploščadi so se letos sprehodile manekenke v oblačilih 9 različnih oblikovalk, ki so vsaka po svoje pokazale svoj pogled na svet skozi modo.

Sodelovali so mladi iz širše okolice Celja. Revija je imela dobrodelno noto, saj so izkupiček od vstopnic namenili Zvezi Prijateljev Mladine Šentjur.

Za glasbo je poskrbel godalni kvartet Maxima, ki deluje pod okriljem Hiše Kulture Celje. Na tokratni reviji so dekleta postregla z Dissonanc qartetom Wolfganga Amadeusa Mozarta in godalnim kvartetom št.2 Alexandra Borodina.

Kot oblikovalke so se predstavile: Lara Bernot, Katarina Kimovec, Mateja Lisjak, Veronika Mraz, Eva Vrhovski, Sanja Žeželj, Manja Žohar, N&A (Natalija Lesjak in Ana Petrovič) in seveda Maja Štamol Droljc.

Manekenke: Jasmina Ajdnik, Barbara Lapuh, Sara Kadenšek, Ina Katarina Pavlič, Lana Petek, Ana Peterka, Tajda Senič.

Pa še nekaj o Interact Klubu Celje:

Interact Klub Celje deluje kot podmladek svetovnega združenja Rotary International, mednarodne, nepolitične, neprofitne in neverske organizacije. Celjski Interact je bil ustanovljen leta 2008 kot prvi v Sloveniji, v njem pa so združeni dijaki treh celjskih gimnazij: 1. Gimnazije v Celju, Gimnazije Celje- Center in Gimnazije Lava.

Prijazno vabljeni k ogledu fotografij v galeriji.

[simpleviewer width=100% height=700 id=397]

Katja Malbašić