Dobrodelna Modna Interactijada z Majo Štamol – podarjamo vstopnice


V petek, 14. 6. 2013 člani Interact kluba Celje že četrto leto zapovrstjo pripravljajo tradicionalno dobrodelno modno revijo pod imenom »Modna Interactijada z Majo Štamol«.

Na modni reviji bomo že četrtič v duhu rotarijstva povezali mlade talentirane posameznike iz širše celjske regije, ki bodo s svojimi prispevki pomagali soustvarjati modno revijo. Moči bodo združili mladi in nadobudni oblikovalci, manekenke, frizerke in frizerji, vizažisti, …

Izkupiček letošnje modne revije bomo namenili reševanju finančnih stisk družin z območja Občine Šentjur. Z dobrodelno pobudo pa želijo povezati mlade v regiji in hkrati postati aktivni udeleženci pri spreminjanju sveta na bolje.

Kreacije devetih nadobudnih modnih oblikovalcev bodo pod zvezdnim nebom v prečudovitem ambientu ploščadi Knežjega dvorca Celje nosile manekenke, ki se bodo v blišču večera po modni brvi sprehajale ob glasbeni spremljavi godalnega kvarteta Maxima.  Kot gostja pa bo na modni reviji kreacije predstavila tudi priznana slovenska oblikovalka Maja Štamol Droljc. V primeru dežja bo dogodek v Celjskem domu.

Vstopnice za dobrodelni dogodek, ki se bo začel ob 20.30 uri, lahko po predprodajni ceni 8 EUR kupite v kopirnici TOMI (Gubčeva 8, 3000 Celje).

Celje.info pa tistim, ki si zaradi lastne težke življenjske situacije plačila vstopnice ne morete privoščiti,  ali pa boste dobrodelno prispevali na drug način, podarja 6 (3×2) brezplačnih vstopnic za Modno Interactiado z Majo Štamol.

Za brezplačni vstopnici kandidirate tako, da na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik).

Izmed vseh, ki boste to storili najkasneje do torka, 11. junija. do 22. ure, bomo izžrebali 3 dobitnike, od katerih bo vsak prejel  2 vstopnici za letošnjo Modno Interciado.

Dobitniki bodo o nagradi obveščeni po e-pošti, navedeni pa bodo tudi v komentarju na to novico.

Obiščite torej Polovička.si (klik) in kandidirajte za brezplačni vstopnici za dobrodelno Modno Interactijado z Majo Štamol.