Dobrodelni koncert LEO kluba Celjski vitezi z vokalno skupino In Spiritu (foto, video)


LEO klub Celjski vitezi je dobrodelna organizacija, ki združuje mlade in mlade po srcu z željo po dobrih delih. Klub je tako ves čas aktiven z organiziranjem raznih delavnic, koncertov, tečajev in drugih projektov, s katerimi pomagajo ljudem v stistki.

LEO klub Celjski vitezi je tudi minulo soboto združil svoje moči z namenom pomagati mlademu Filipu iz Laškega, ki trpi zaradi slepote in paralize. Klub bo dečku pomagal na poti do njegove izobrazbe v Ljubljani, sredstva za to pa so zbirali na njihovem dobrodelnem koncertu v Narodnem domu Celje.

V ta namen so k sodelovanju povabili vokalno skupino In Spiritu iz Vojnika, ki jo sestavljajo Matic Zakonjšek, Črt Ferant, Aljaž Pavlin, Luka Juteršek, Amadej Šopat, David Preložnik, Benjamin Krajnc in Anže Lipičnik. Njihov repertoar obsega predvsem slovenske ljudske ter umetne pesmi.

Prepevajo tudi sakralne in dalmatinske skladbe ter priredbe modernih avtorjev. Tako so tudi minulo soboto navdušili obiskovalce koncerta s pestrim repertoarjem, s katerim so popolnoma napolnili dvorano Narodnega doma.

Dobrodelna akcija je tako uspela, v spodnji video povezavi pa objavljamo tudi pogovor z organizatorji, ki so nam zaupali več o samem koncertu.

Vabljeni tudi k ogledu fotogalerije in videa skupine In Spiritu, kjer boste lahko podoživeli utrinke iz sobotnega koncerta.

[simpleviewer width=100% height=700 id=372]

F/T/V: Tina Ožvald