Festival Džjezz 2015: vsebina in program festivala – vstopnice pol ceneje


dzjezz15-headlineDžjezz tokrat že šestič v mesto ob Savinji privablja vrhunske tuje in domače izvajalce in v slovenski prostor vnaša format kompaktnega festivala s širokim pogledom, ki na oder skupaj postavlja džezovske glasbenike najrazličnejših profilov s ciljem Celje uveljaviti kot eno izmed osrednjih slovenskih džezovskih središč.

Osrednji koncerti bodo v večernih urah na tradicionalno spet novi lokaciji – v Lapidariju na Savinjskem nabrežju, promocijski koncert, ki bo teden dni pred festivalom, bo za obiskovalce brezplačen, pripravljamo pa ga na trgu pred Mestnim kinom Metropol, kjer že zadnje tri sezone oblikujemo cikel džezovske glasbe Džjezz do it!.

Tudi tokrat smo v goste povabili odlične džezovske virtuoze iz Slovenije in tujine, za dodatne užitke pa bodo poskrbeli tudi jamm sessioni pod skupnim imenom Odprti oder. Hvala, ker ste z nami in podpirate naša prizadevanja, da knežje mesto kipi v vrtincu urbane ustvarjalnosti.

dzjezz-2015-tekst

Cene vstopnic za večerne koncerte / Ticket prices: 15 EUR, 5 EUR (mladi / young people)
Festivalska vstopnica / Festival ticket: 30 EUR
Vstop na koncert 6. 6. je prost / entrance to the final concert on 6th June is free!

Predprodaja vstopnic:
– Kopirnica Tomi, Osrednja knjižnica Celje naročila na [email protected]

dzjezz-vmes

S CELJE.INFO NA FESTIVAL DŽJEZZ POL CENEJE

Na Celje.info našim obiskovalcev že tradicionalno omogočamo obisk festivala Džjezz po polovični ceni. Pol ceneje ponujamo tako enodnevne kot tridnevne (festivalske vstopnice).

Pohitite z naročilom, saj je število pol cenejših vstopnic omejeno!

dzjezz2015-polsi-klik