Festival sodobnega plesa Korpus v Plesnem forumu – podarjamo vstopnice


Plesni forum Celje nadaljuje z organizacijo izjemnih glasbenih in plesnih dogodkov, ki bogatijo kulturno-umetniško dogajanje v knežjem mestu.

Ta in naslednji vikend namreč organizirajo 6.festival sodobnega plesa “KORPUS”, ki ga vsako leto posvečajo Svetovnemu dnevu plesa.

Letošnji program je bogat in pester:
nedelja, 12.5.ob 19.30: KORPUS-večer sodobnega plesa z gosti;   vstopnina: 5 EUR
sobota, 18.5. ob 16.00-19.00: plesna delavnica “NEAVTORIZIRANO”pod vodstvom Snježane Premuš in Andreja Rauch (Zavod Federacija);
nedelja, 19.5. ob 19.30: ŠTIRINAJST/FOURTEEN -prvič v Celju! Vstopnina: 7 EUR
gostovanje avtorskega plesnega projekta odličnih plesalcev Rosane Hribar in Gregorja Luštka (Plesni teater Ljubljana).

Ne zamudite odličnih plesnih dogodkov in praznujte Svetovni dan plesa s Plesnim forumom Celje!

Preden pa si zagotovite svojo vstopnico za finalni nedeljski večer, pa svojo srečo preizkusite na Celje.info. Kot je že praksa, našim obiskovalcem podarjamo 6 (3×2) brezplačnih vstopnic za plesni projekt »ŠTIRINAJST/FOURTEEN«, ki bo v Plesnem forumu v nedeljo, 19.5. ob 19:30 uri.

Brezplačni vstopnici lahko pridobite tako, da lajkate Celje.info stran na Facebooku, nato pa na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik). Tisti, ki nimate Facebook profila, oziroma ste Celje.info že lajkali, pa zgolj izpolnete obrazec na Polovička.si.

Izmed vseh, ki boste to storili najkasneje do srede, 15. maja do 16. ure, bomo izžrebali 3 dobitnike, od katerih bo vsak prejel po 2 vstopnici za nedeljski glasbeni projekt »ŠTIRINAJST/FOURTEEN«.

Dobitniki bodo o nagradi obveščeni po e-pošti, navedeni pa bodo tudi v komentarju na to novico.

Obiščite torej Polovička.si (klik) in kandidirajte za brezplačne vstopnice za finalni nedeljski večer festivala sodobnega plesa Korpus v Plesnem forumu Celje.