Goli pianist ali Mala nočna muzika v KUD Zarja – podarjamo vstopnice


V soboto, 16. marca 2013, ob 19.30 so boste v kulturnem domu KUD »Zarja« Trnovlje – Celje lahko ogledali črno komedijo Matjaža Zupančiča Goli pianist ali Mala nočna muzika.

Omenjena gledališka komedija opisuje dogajanje v večstanovanjski hiši, kamor se je pred kratkim vselil pianist. In vse, kar si želi, je prazna soba in malo miru, da bo lahko igral na svoj pianino. A ravno tega ne dobi za nobeno ceno. Že od samega začetka mu v stanovanje vdirajo nadležni sosedje, vsak s svojimi manirami in svojo zgodbo.

Več o predstavi in igralski zasedbi si oglejte na spletni strani KUD Zarja in če se boste odločili za sproščen večer z obilo smeha in zabave, pa srečo najprej poskusite na Celje.info.

Podobno, kot za premiero predstave Nora Nora, namreč skupaj s člani KUD Zarja našim zvestim obiskovalcem tudi tokrat podarjamo brezplačne vstopnice za predstavo  Goli pianist ali Mala nočna muzika. Zastonj ogled predstave bomo tokrat omogočili kar osmim srečnežem!

Brezplačni vstopnici lahko pridobite tako, da lajkate Celje.info stran na Facebooku, nato pa na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik). Tisti, ki nimate Facebook profila, oziroma ste Celje.info že lajkali, pa zgolj izpolnete obrazec na Polovička.si.

Izmed vseh, ki boste to storili najkasneje do torka, 12. marca. do 22. ure, bomo izžrebali 4 dobitnike, od katerih bo vsak prejel po 2 vstopnici za sobotno predstavo Goli pianist ali Mala nočna muzika v  KUD »Zarja« Trnovlje – Celje.

Dobitniki bodo o nagradi obveščeni po e-pošti, navedeni pa bodo tudi v komentarju na to novico.

Obiščite torej Polovička.si (klik) in kandidirajte za brezplačne vstopnice za zanimivo gledališko komedijo Goli pianist ali Mala nočna muzika v  KUD »Zarja« Trnovlje – Celje.