Koncert celjskega orkestra Žabe z gosti


Po tednih muhastega aprilskega vremena v knežje mesto vendarle prihaja pravo poletje, z njim pa tudi številne prireditve na Starem Gradu, ki jih organizira Zavod Celeia Celje.

Že v četrtek, 21. junija ob 20.30 uri boste tako lahko prisluhnili koncertu izjemnih melodij, ki jih bo izvajal dvajsetčlanski ansambel Žabe, ene najbolj priljubljenih celjskih orkestralnih zasedb.

Gre za orkester z zavidljivo 66 letno zgodovino. Aktualni zasedbi bo na Starem gradu dirigiral Robert Fonda. V primeru slabega vremena bo koncert v Celjskem domu.

Kot je na Celje.info že v navadi, tudi tokrat skupaj z organizatorji na spletni strani Plovička.si podarjamo 8 (4×2) brezplačnih vstopnic za koncert orkestra Žabe.

Brezplačni vstopnici lahko pridobite tako, da lajkate Celje.info stran na Facebooku, nato pa na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec. Tisti, ki nimate Facebook profila, oziroma ste Celje.info že lajkali, pa zgolj izpolnete obrazec na Polovička.si

Izmed vseh, ki boste to storili najkasneje do torka, 19. junija. do 22. ure, bomo izžrebali 4 dobitnike, od katerih bo vsak prejel po 2 vstopnici za četrtkov koncert orkestra Žabe na celjskem Starem Gradu

Dobitniki bodo o nagradi obveščeni po e-pošti, navedeni pa bodo tudi v komentarju na to novico.

Za ostale “nesrečneže: Cena vstopnice v preprodaji 12 EUR in na dan koncerta 15 EUR. Prodaja vstopnic: TIC Celje in prodajna mesta Eventima po Sloveniji.

Za pokušino si oglejte prispevek na Celje.info z božičnega koncerta orkestra žabe .

Obiščite spletno stran Polovička.si in se potegujte za brezplačne vstopnice za koncert orkestra Žabe! (klik!)