Koncert Juan Vasle in Ivan Vombergar v Celju – vstopnice pol ceneje


V okviru programa koncertnega abonmaja zavoda Celeia Celje v Narodni dom prihajata svetovno znani operni pevec, baritonist Juan Vasle, ki ga bo na klavirju spremljal še en vrhunski glasbeni mojster, pianist Ivan Vombergar.

Juan Vasle se je rodil v Buenos Airesu v Argentini, kjer je pridobil pevsko diplomo na Visokem inštitutu za umetnost gledališča Colón. Leta 1988 je bil finalist na Mednarodnem pevskem tekmovanju Luciana Pavarottija v Filadelfiji v ZDA. Od leta 1990 je član solističnega ansambla ljubljanske Opere SNG, kjer je pel vrsto pomembnih vlog. Gostoval je po vsej Evropi, Severni in Južni Ameriki ter v Avstraliji.

Pianist Ivan Vombergar je rojen v Buenos Airesu, študij klavirja pa je končal na konservatoriju v Moronu v razredu prof. Nilde Somma. Leta 1997 je kot korepetitor, zborovski in operni dirigent diplomiral na Visokem inštitutu za umetnost v Teatru Colon, kjer je sodeloval v opernih delavnicah in v mladinskih predstavah. Od leta 2003 je umetniški sodelavec in korepetitor na Akademiji za glasbo v Ljubljani.

Izjemen koncertni dogodek bo v celjskem Narodnem domu v torek, 12. 11. 2013 ob 19:30 uri.

DO VSTOPNIC ZA KONCERTE PO POLOVIČNI CENI

Koncert je sicer del abonmajskega programa, vendar pa na Celje.info našim obiskovalcem ponujamo 10 promocijskih vstopnic za vsak posamičen koncert v okviru koncertnega programa Zavoda Celeia Celje po polovični ceni! (abonmajski program si oglejte tukaj). Na našem portalu Polovička.si si lahko rezervirate tako pol cenejšo vstopnico za koncert Juana Vasleta in Ivana Vombergarja, kot za katerikoli drug prihajajoči koncert iz abonmajskega programa!

Redna cena vstopnice znaša 10 €. Na Polovička.si boste zanjo odšteli le 5 €

Pol cenejše vstopnice za izbrane koncerte v okviru Koncertnega abonmaja Zavoda Celeia Celje si zagotovite tako da na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik!). Vanj vnesite vaše podatke in označite, koliko vstopnic želite naročiti ter za kateri koncert.

Po prijavi boste na e-mail prejeli nadaljnja navodila za nakup pol cenejših vstopnic. (obvezno preverite “nezaželeno pošto”, kjer se naš mail rad zatakne).

Pol cenejše vstopnice se delijo po principu “kdo prej pride, prej melje”. Zato pohitite, saj jih je na voljo le 10 za vsak koncert!

Obiščite  Polovička.si (klik!) in si zagotovite obiska koncerta Juana Vasleta ter Ivana Vombergarja in drugih koncertov koncertnega abonmaja Zavoda Celeia po polovični ceni!