Koncert Mie Žnidarič na Starem gradu Celje KONCERT ODPADE!


DODANO: Z Zavoda Celeia Celje so sporočili, da koncert Mie Žnidarič zaradi bolezni odpade.  Organizator obvešča, da bodo vsi, ki so vstopnice kupili, lahko opravili vračilo denarja na prodajnih mestih.

V petek, 9. avgusta bo prekrasen ambient celjskega Starega gradu gostil prvi glas slovenskega jazza Mio Žnidarič. Njen glas ostaja magičen, v vsakem dihu začutimo povezanost z velikimi pevkami kot so Dinah Washington, Ella Fitzgerald ali Nancy Wilson. Njena zadnja zgoščenka Love You Madly predstavlja svež pogled na swing jazz s prepoznavnim lastnim izrazom, v katerega vpleta tradicionalne ljudske prvine in poezijo svoje domovine.

Koncert Mie Žnidarič bo ob 20:30 uri, v primeru dežja pa bo s Starega gradu prestavljen v Celjski dom.

Vstopnice lahko po 5 € kupite na prodajnih mestih Eventima po Sloveniji, na TICU Celje in eno uro pred koncertom na blagajni Starega gradu, še prej pa lahko svojo srečo preizkusite na Celje.info. Kot je že praksa, svojim zvestim obiskovalcem tudi tokrat podarjamo 12 brezplačnih vstopnic. Šestim izžrebancem bomo podarili vsakemu po 2 vstopnici.

Brezplačni vstopnici lahko pridobite tako, da lajkate Celje.info stran na Facebooku, nato pa na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik). Tisti, ki nimate Facebook profila, oziroma ste Celje.info že lajkali, pa zgolj izpolnete obrazec na Polovička.si.

Izmed vseh, ki boste to storili najkasneje do torka, 6. avgusta. do 14. ure, bomo izžrebali 6 dobitnikov, od katerih bo vsak prejel po 2 vstopnici za petkov koncert Mie Žnidarič na Starem gradu.

Dobitniki bodo o nagradi obveščeni po e-pošti, navedeni pa bodo tudi v komentarju na to novico.

Obiščite torej Polovička.si (klik) in kandidirajte za brezplačne vstopnice za koncertni večer z Mio Žnidarič na celjskem Starem gradu.