Koncert Nane Miličinski na Starem gradu Celje – podarjamo vstopnice


Na Stari grad Celje v petek, 26. julija s projektom »Še ena pomlad« prihaja Nana Milčinski.

Gre za projekt v katerem se umetnica poleg glasbe dotakne tudi Ježkove poezije ter s tem ustvari zanimiv preplet glasbe, poezije in humorja.

Večer z Nano Milčinski, ki se bo začel ob 20.30 uri, se bo odvijal na ploščadi nad Veronikino kavarno na Starem gradu Celje, ki letos prvič postaja prireditveno prizorišče namenjeno predvsem dogodkom, ki zahtevajo nekoliko večjo intimnost.

Cena vstopnice znaša 5 €, kupite pa jih lahko v TIC Celje, na prodajnih mestih Eventima in uro pred predstavo na Starem gradu Celje.

Preden pa sežete v žep pa lahko, kot je že v navadi, na Celje.info kandidirate za brezplačne vstopnice za prireditev. Tokrat jih imamo na razpolago kar dvanajst, kar pomeni, da bomo šestim izžrebancem podelili vsakemu po dve vstopnici.

Brezplačni vstopnici lahko pridobite tako, da lajkate Celje.info stran na Facebooku, nato pa na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik). Tisti, ki nimate Facebook profila, oziroma ste Celje.info že lajkali, pa zgolj izpolnete obrazec na Polovička.si.

Izmed vseh, ki boste to storili najkasneje do torka, 23. julija. do 22. ure, bomo izžrebali 6 dobitnikov, od katerih bo vsak prejel po 2 vstopnici za petkov koncert Nane Miličinski na Starem gradu.

Dobitniki bodo o nagradi obveščeni po e-pošti, navedeni pa bodo tudi v komentarju na to novico.

Obiščite torej Polovička.si (klik) in kandidirajte za brezplačne vstopnice za koncertno-literarni večer z Nano Miličinski na celjskem Starem gradu.