Koncert Petra Graša na Starem gradu (foto, video)

23. 06. 2017 14:14

Stari grad je znova gostil koncert, letošnjo sezono je otvoril koncert Petra Graša z gostjo. Skupaj z obiskovalci koncerta je zapel in tudi izpomnil glasbeno željo.

Grašo je izpomnil tudi glasbene želje.
Grašo je izpolnil tudi glasbene želje.

Priljubljeni hrvaški pevec, Petar Grašo, je napomnil Stari grad s svojimi oboževalci, ki so dolgo v noč z njim preveli njegove hite. Grašo je publiko navdušil tudi s pesmimi svojih glasbenih prijateljev,  zapel pa je tudi v duetu z Danijelo Martinović. 

Glasbenik je že na začetku povedal, da mu je vzdušje in okolje na Starem gradu zelo všeč, in ob enem žal, da koncerta tu še ni imel. Kako pa je bilo preverite v video insertih in galeriji fotografij.

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”560″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Evelin Brodnik

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
144 queries in 0,767 seconds.