Koncertni abonma Zavoda Celeia – 50% ceneje!


Ljubitelji klasične glasbe pozor. Zavod Celeia Celje razpisuje novo koncertno sezono, v kateri bodo ugledni solisti in ansambli iz Slovenije, Avstrije, Argentine, Škotske, Romunije, Finske in Hrvaške oblikovali komorne umetniške večere Koncertnega abonmaja, ki jih pripravljajo v Celjskem domu, Narodnem domu, Glasbeni šoli Celje ter na Starem gradu.

Koncertni abonma Zavoda Celeia vključuje 6 odličnih koncertov, v ciklu GM oder pa boste lahko prisluhnili najuspešnejšim mladim slovenskim glasbenikom, ki so jih za predstavitev izbrali v sodelovanju s strokovno žirijo Glasbene mladine Slovenije.

Prireditve koncertnega abonmaja:

Ansambel Festine Brass –  četrtek, 10. 10 Celjski dom
Juan Vasle, basbariton, Ivan Vombergar, klavir – torek 12. 11.,  Narodni dom
Ruth Morley, flavta, Scott Mitchel, klavir – nedelja 1. 12., Glasbena šola Celje
Godalni kvartet Gironcoli – torek 14. 1., Celjski dom
Petar Milić, klavir – torek 25. 3., Narodni dom
Saksofonski orkester SOS – torek 6. 5., Stari grad Celje

Program podrobneje preverite na spletni strani Zavoda Celeie , kje lahko se lahko seznanite tudi z abonmajskim programom GM odra.

DO VSTOPNIC ZA KONCERTE PO POLOVIČNI CENI

Na Celje.info našim obiskovalcem ponujamo 10 promocijskih vstopnic za vsak posamičen koncert v okviru koncertnega programa Zavoda Celeia Celje po polovični ceni!

Redna cena vstopnice znaša 10 €. Na Polovička.si boste zanjo odšteli le 5 €

Pol cenejše vstopnice za izbrane koncerte v okviru Koncertnega abonmaja Zavoda Celeia Celje si zagotovite tako da na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik!). Vanj vnesite vaše podatke in označite, koliko vstopnic želite naročiti ter za kateri koncert.

Po prijavi boste na e-mail prejeli nadaljnja navodila za nakup pol cenejših vstopnic. (obvezno preverite “nezaželeno pošto”, kjer se naš mail rad zatakne).

Pol cenejše vstopnice se delijo po principu “kdo prej pride, prej melje”. Zato pohitite, saj jih je na voljo le 10 za vsak koncert!

Obiščite  Polovička.si (klik!) in si zagotovite obiska koncerta Juana Vasleta ter Ivana Vombergarja in drugih koncertov koncertnega abonmaja Zavoda Celeia po polovični ceni!