Literarno-glasbeni večer s Ferijem Lainščkom v Plesnem forumu – podarjamo vstopnice


Plesni forum Celje pripravlja nov izjemen kulturni dogodek. V petek, 29. 11. ob 20. uri vas vabijo na praznik poezije našega priznanega in priljubljenega pesnika, pisatelja, scenarista in predvsem  čudovitega človeka in umetnika  z neskončno širino duha Ferija Lainščka, ki bo z mlado pevko Ditko poskrbel za literarno glasbeno poslastico,  prepolno občutkov lepega.

Pesniška zbirka Ferija Lainščka z naslovom Ne bodi kot drugi je bila petkrat ponatisnjena in je že lani presegla naklado 10 000 izvodov.  Izšla je tudi kot zvočnica, doživela je video priredbo, številne pesmi iz zbirke so tudi uglasbene .

Vabljeni na praznik poezije in dogodek prepoln občutkov lepega.

Vstopnico po 7 € lahko kupite v Plesnem forumu Celje ali rezervirate na 031 413 409.

CELJE.INFO PODARJA VSTOPNICE
Preden pa to storite, srečo preizkusite še na Polovička.si. Svojim obiskovalcem namreč podarjamo 6 brezplačnih vstopnic za litararno-glasbeni večer s Ferijem Lainščkom v Plesnem forumu Celje.

Za brezplačni vstopnici kandidirate tako, da lajkate Celje.info stran na Facebooku, nato pa na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik). Tisti, ki nimate Facebook profila, oziroma ste Celje.info že lajkali, pa zgolj izpolnete obrazec na Polovička.si.

Izmed vseh, ki boste to storili najkasneje do torka, 5. novembra. do 14. ure, bomo izžrebali 3 dobitnike, od katerih bo vsak prejel po 2 vstopnici Stand up komedijo s Tadejem Tošem v Plesnem forumu Celje.

Dobitniki bodo o nagradi obveščeni po e-pošti, navedeni pa bodo tudi v komentarju na to novico.

Za vstopnici se poteguje tukaj:

To soboto zvečer pa v Plesnem forumu pripravljajo kar dve plesni predstavi, vstop je prost! Več preberite na povezavi Večer sodobnega plesa v Plesnem forumu