Mednarodna poletna pevska delavnica (muzical) Vocal BK Studia – prijavnina 50% ceneje


mednarodna-pevska-delavnicaTudi letos bo Mednarodna poletna pevska delavnica “ISSW 2014”, katero pripravlja in vodi celjski baritonist Boštjan Korošec, potekala v sodelovanju Vocal BK Studia in Celjskega mladinskega centra. Kot vsa leta do sedaj bo tudi letos namenjena muzikalu, potekala pa bo med 12. 7. 2014 in 20. 7. 2014 v Celju.

Zanimanje za muzikal se iz leta v leto veča, kar nas zelo veseli in nam daje še dodaten zagon. Tudi letos smo zbrali odlično ekipo vrhunskih predavateljev iz Slovenije in tujine. Izobraževanje bo potekalo vse dni delavnice tako individualno kot skupinsko, udeleženci pa bodo imeli možnost spoznati vse prvine glasbenega gledališča (petje, ples, igra idr.) ter tako nadgraditi svoje znanje.

Ob zaključku delavnice pa sedaj že tradicionalno pripravljamo koncertno turnejo pod naslovom “Broadway I Love 2014“, na kateri bodo udeleženci in mentorji ob spremljavi instrumentalne zasedbe predstavili svoje delo.

Broadway I Love si boste lahko ogledali v nedeljo, 21. julija ob 21. uri v Celjskem domu.

Predstava pa bo prav tako na vrtu Ipavčeve hiše v Šentjurju in sicer 16. julija.

Za mednarodno pevsko delavnico se lahko prijavite tukaj (klik)

 

 

 

S CELJE.INFO NA MEDNARODNO PEVSKO DELAVNICO ISSW 2014 IN NA DAN ODPRTIH VRAT PO POLOVIČNI CENI

Na naši spletni strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si pa tokrat ponujamo 1 prijavnino s pokrito prehrano za pevsko delavnico po polovični ceni, prav tako pa obisk dneva odprtih vrat s prehrano po polovični ceni.

Redna cena prijavnine na delavnico brez nastanitve s prehrano je 350 €, cena na Polovički pa 175 €Redna cena dneva odprtih vrat s prehrano je 50 €, cena na Polovički pa 25 €.

Pol cenejšo prijavnino in dan odprtih vrat naročite tukaj:

vocal-bk-klik