“Naj se vidi in sliši” – slavnostna otvoritev četrtega Tedna ljubiteljske kulture v Celju (foto, video)


Danes dopoldne je promenadni nastop Pihalnega orkestra Celje naznanil slavnostno otvoritev četrtega Tedna ljubiteljske kulture v Celju. 

Naj se vidi in sliši
Naj se vidi in sliši

Dogodek, naslovljen Naj se vidi in sliši, je na Glavni trg v Celju pritegnil številne obiskovalce. Njihova ušesa in oči so razvajali Celjski likovniki KUD Svoboda Celje, Mešani pevski zbor Cetis Celje, Gledališče Zarja Celje, Jazz Capella Celje, Celjska foklorna skupina, Mešani pevski zbor gostincev Celje, Celjsko literarno društvo, Mešani pevski zbor Orfej Celje in KUD Igen – Hiša umetnosti Celje z društvom za ustvarjalnost IR doživetja Celje.

Plesno in glasbeno dogodek je navdušil obiskovalce in pregnal koprenaste oblake. Po nastopih pa nas je Pihalni orkester Celje popeljal do Krekovega trga, kjer se je pester kulturni utrip v Celju nadaljeval s piknikom v mestu in zaključnim koncertom mednarodnega mladinskega pevskega festivala.

Otvoritev četrtega Tedna ljubiteljske kulture v Celju smo ujeli v objektiv in za vas pripravili nekaj foto in video utrinkov. Vabljeni k ogledu. 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”540″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 

ortenija-polsi-klik