V Celju odprli Pravljično deželo 2016 ter se zabavali s Kvatropirci in Manco Špik (foto, video)


Konec tedna so v knežjem mestu tudi uradno oprli Pravljično deželo. Vile, snežaki, jež in drugi pravljični junaki so medse povabili več sto obiskovalcev.

Ves teden se je dogajanje v Pravljični deželi stopnjevalo in v petek so vrata celjske pravljične dežele tudi uradno odprta. Na pomoč so jim priskočile vile, snežaki, jež in drugi junaki. Z igrano-glasbeno igro so se predstavili tudi osnovnošolci OŠ Frana Krajnca. Za dobro razpoloženje pa je tradicionalno poskrbela Sanja Poljšak Pesan.

 Otroci so skupaj s pravljičnimi junaki rajali, in se veselili, kar smo ujeli ujeli tudi mi v video inserte in fotografije. Izbrane fotografije iz naše fotogalerije lahko po novem tudi naročite za spomin v digitalni ali natisnjeni obliki, brez logotipov.

Otroci so poskrbeli tudi za igro za svojo sovrstnike.
Otroci so poskrbeli tudi za igro za svojo sovrstnike.

Zvečer množico zabavali Kvartopirci in Manca Špik

Zasedba Kvatropircev je bila tokrat okrepljena s sposojenim članom.
Zasedba Kvatropircev je bila tokrat okrepljena s sposojenim članom.

Na Krekovem trgu so tokrat gostovali Kvartopirci. Zasedba skupaj nastopa že štiri leta, v tem času so poslušalcem ponudili nekaj svojih in kaj prirejenih pesmi. Skupaj nastopajo Gorazd Zapušek, Jure Jaklič, Samo Kališnik in Tomaž Krt.

Pred časom pa so skupaj z Manco Špik nastopili na Melodijah morja in sonca, kjer so za pesem Pesem prejeli nagrado občinstva. Tokrat so jo skupaj zapeli z najmlajšimi obiskovalci.

Starše pa so pevsko ogrele tiste zimzelene dalmatinske pesmi. Vabljeni k ogledu fotogalerije in video insertov.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”478,479″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Evelin Brodnik

oh-teater-vojnik-polsi-klik