Oglejte si predstavo Sljehrnik z Iztokom Mlakarjem – po polovični ceni


Zavod za kulturo Rogaška Slatina bo v sredo, 27. 2. 2013 ob 19:30 uri v gledališki dvorani Kulturnega centra gostilo predstavo SNG Nova Gorica in Gledališča Koper.

Na Slatinske odrske deske bodo stopili v burkaški komediji Sljehrnik, v kateri glavno vlogo igra znani primorski kantavtor in gledališki igralec Iztok Mlakar.

V življenju ni nič gotovega razen smrti in davkov. To zelo dobro ve tudi Mlakarjev slehernik, novodobni slovenski bogataš, katerega duša uživa v blagostanju, dokler na vrata ne potrka brezsrčna izterjevalka, pred katero ni moč ubežati. Mlakarjev sodobni Jožef Slehernik – Pepi je razpet med tu in onstran: tu pleše med Ženo, Revežem, Komparetom, Žandarjem, Putano ter sveto trojico, Pravnikom, Politikom in Finančnikom, onstran pa med Smrtjo, Bogom, Materjo in Hudičem. Bistvena razlika v razumevanju poante motiva pa se seveda vzpostavi v razpletu, saj junaka po vrtinčenju skozi moderne preizkušnje na koncu poti ne čaka odrešenje, ampak …

Predstava je sicer abonmajska, vendar si jo boste lahko ogledali tudi tisti, ki niste abonenti slatinskega gledališkega programa. Več o predstavi si oglejte v našem koledarju dogodkov.

Na Celje.info namreč ekskluzivno ponujamo 16 vstopnic za Sljehrnika po polovični ceni!.

Namesto 15 € boste preko našega portala Polovička.si za vstopnico odšteli le 7,5 €!

Vse, kar morate storiti za pol cenejše vstopnice za Sljehrnika je, da na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik!). Vanj vnesite vaš e-poštni naslov in druge podatke ter označite, koliko vstopnic želite naročiti (naročite lahko najmanj 2 vstopnici, lahko pa tudi več).

Po prijavi boste na e-mail prejeli nadaljnja navodila za nakup 50%  cenejših vstopnic (obvezno preverite “nezaželeno pošto”, kjer se naš mail rad zatakne).

Pol cenejše vstopnice se delijo po principu “kdo prej pride, prej melje”. Zato pohitite, saj jih je na voljo le 16!

Obiščite torej Polovička.si in si zagotovite vstopnice za komedijo Sljehrnik v Kulturnem centru Rogaška Slatina po polovični ceni (klik!).