Paris la Nuit: Mednarodna modna revija v Lapidariju (foto, video)


DSC05687Lapidarij na Savinjskem nabrežju je bil včeraj prizorišče velike mednarodne modne revije, Paris la Nuit, na kateri so se s svojimi kreacijami predstavile tri modne oblikovalke.

Dolgo pričakovano sonce je bilo tokrat organizatorjem kot naročeno, a je hkrati pripomoglo h kar polurni zamudi pričetka in gneči v senci. Mnogi obiskovalci so se  namreč namesto za proste sedeže ob modni pisti odločili za stopnice v senci. Po rdeči preprogi so se tokrat sprehodili modeli modne agencije Voom Model Management.

Paris la Nuit je projekt s svežim modnim pristopom prezentacije oblačil in modnih dodatkov. V svojem konceptu podpira uveljavljene in mlade oblikovalce ter spodbuja mednarodno sodelovanje. Tokrat so se obiskovalcem predstavile tri oblikovalke: Antoninias (Slo), Ana Marija Ricov (Cro) in Neon rabbit (Slo). Vse so s svojimi oblačili zbrane navduševale in jih marsikdaj tudi dobro presenetile.

page

Po končani modni reviji se je odvijal tudi ‘VOOM Fashion Market’, namenjen občudovanju, pomerjanju in nakupu najljubših kosov in modnih dodatkov z modne piste ter druženje z oblikovalkami.

[simpleviewer width=100% height=700 id=996]

K. S.

polovicka_celje_klik1