Predstava Nora Nora v Vodnem stolpu Celje – podarjamo vstopnice


KUD »Zarja« Trnovlje – Celje s svojimi gledališkimi predstavami in drugimi kulturnimi projekti prispeva pomemben doprinos k pestremu družbenemu dogajanju v Celju .

Tokrat bodo v ambientu celjskega Vodnega stolpa izvedli sodobno dramo slovenskega dramatika Evalda Flisarja Nora Nora, katere premiero smo v njihovem gledališču videli 1. marca. V vzdušju prijetne poletne noči jo bodo odigrali v petek, 21. junija ob 21. uri. Drama je leta 2004 prejela Grumovo nagrado za najboljše dramsko besedilo.

Igrajo: Neža Strenčan (Nora 1), Teodora Kordiš (Nora 2), Žiga Medvešek (Helmer 1), Alen Mastnak (Helmer 2)

Ogled predstave odsvetujemo osebam, mlajšim od 13 let.

Predstava traja 1 uro in 45 minut ter ima en odmor.

»Noben ne skloni visoko dvignjene glave. Vsaj iz previdnosti, če že ne v ponižnosti.« Nora Nora, z Grumovo nagrado nagrajeno besedilo Evalda Flisarja, je drama, ki obravnava zdolgočasenost novodobnih parov, ki nevede odkrivajo svoje stalne ljubezenske vzorce. Prikažejo, kaj vse smo sposobni narediti, da bi prizadeli nekoga, ki zaznamuje naše življenje. Tukaj se namreč moralne norme ustavijo in nastopi direkten spopad med spoloma, ki izvira iz patološkega ljubosumja in zlaganosti odnosov. A se ne konča. Ljubezenski mnogokotnik se nekje sklene in glavni akterji se zopet znajdejo na začetnih položajih.

Cena vstopnice: 8 EUR, 6 EUR (študentje, dijaki, otroci).

Prodaja vstopnic: Eno uro pred predstavo. Rezervacija vstopnic na 030 307 007, [email protected]. Prireditev bo v vsakem vremenu.

Še prej pa srečo izzovite na Celje.info, kjer ponovno podarjamo 6 brezplačnih vstopnic za predstavo.

Brezplačni vstopnici lahko pridobite tako, da lajkate Celje.info stran na Facebooku, nato pa na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik). Tisti, ki nimate Facebook profila, oziroma ste Celje.info že lajkali, pa zgolj izpolnete obrazec na Polovička.si.

Izmed vseh, ki boste to storili najkasneje do torka, 18. junija. do 22. ure, bomo izžrebali 3 dobitnike, od katerih bo vsak prejel po 2 vstopnici za petkovo predstavo Nora Nora v  Vodnem stolpu Celje.

Dobitniki bodo o nagradi obveščeni po e-pošti, navedeni pa bodo tudi v komentarju na to novico.

Obiščite torej Polovička.si (klik) in kandidirajte za brezplačne vstopnice za zanimivo gledališko predstavo Nora Nora v ambientu Vodnega stolpa!