Rotaract klub Celje poskrbel za nepozaben Večer nad mestom (foto)


Člani Rotaract kluba Celje so v soboto zvečer že tretje leto zapored pripravili prav poseben večer. V edinstvenem ambientu Pelikanovega stolpa na Starem gradu Celje, so z dobrodelno noto organizirali Večer nad mestom.

Večer nad mestom je postregel z vrhunskimi vini.
Večer nad mestom je postregel z vrhunskimi vini.

Večer je potekal v znamenju odlične družbe, vrhunskih vin, ujemajočo kulinariko in vrhunske glasbe. Rotaract klub Celje je za obiskovalce pripravil vrhunska vina iz Posavske, Podravske in Primorske regije v kombinaciji s skrbno izbrano tradicionalno slovensko hrano. Za glasbeno spremljavo je poskrbela a cappella zasedba In Spiritu.

Skrbno izpeljan večer pa je imel prav poseben namen. Rotaract klub Celje je namreč zbiral dobrodelne prispevke, s katerimi bodo lahko omogočili počitnice otrokom iz socialno ogroženih družin. S tem bodo lahko tudi najmlajši uživali ob brezskrbnem poletju. 

Rotaract klub Celje je tako poskrbel za edinstven Večer pod mestom, ki ni postregel le z vrhunsko zabavo in dobro jedačo ter pijačo, temveč je obiskovalce spomnil tudi na to, kako fundamentalnega pomena za družbo in posameznike dobrodelnost. V zavetju Starega gradu Celje  je namreč potekal večer, poln smeha in zabave, ki pa bo v toplejših mesecih marsikateremu otroku narisal nasmeh na obraz.

Foto: Iztok Lazar

_mg_2999 _mg_3005 _mg_3164

ortenija-polsi-klik