Tragovi u sjeti: koncert Zorana Predina in Matije Dedića v Plesnem forumu Celje


predin_dedic_naslovnaPlesni forum Celje, ki sodi v vrh prizorišč mestnega kulturno-umetniškega dogajanja, je minuli petek gostil še en vrhunski glasbeni dogodek. Premierno pred slovensko publiko sta v skupnem glasbenem programu Tragovi u sjeti – Po stopinjah nežnega spomina nastopila pevec Zoran Predin in vrhunski pianist Matija Dedić.

Ušesa gostov Plesnega foruma sta nežno božala z izvedbo Zoranovih najlepših pesmi in številnih drugih znanih pesmi velikih zvezd in avtorjev iz bivše države.

S svojo virtuoznostjo na klavirju je obiskovalce posebej navdušil Matija Dedić, Zoran pa je vse presenetil z izjemno senzibilnostjo izvedbe skladb, ki so se zapisale v spomin In dušo. S svojimi duhovitimi komentarji in veznim tekstom je poskrbel za prijetno in sproščeno in nepozabno vzdušje.

Vabljeni k ogledu nekaj fotoutrinkov s koncerta.

predin_dedic_kolaz
predin_dedic_2

Na fotografiji: Zoran Predin, Igor in Stanka Benčevič (lastnika Doma KULTure iz Ptuja), Goga, Matija Dedić in  njegova žena Marina
Na fotografiji: Zoran Predin, Igor in Stanka Benčevič (lastnika Doma KULTure iz Ptuja), Goga, Matija Dedić in njegova žena Marina

S tem izjemnim dogodkom pa Plesni forum še ne zaključuje izredno aktivnega ustvarjalnega leta. Tik pred novim letom – v soboto, 28. decembra ob 21. uri bo v Plesnem forumu še novoletni koncert Alenke Godec in  Primož Grašič kvarteta. Vabljeni!