Vabimo: Kulturni galop z Nuško Drašček Rojko – podarjamo vstopnice


kulturni_galop_drascek_naslovnaV avgustu 2013 je znana vokalistka Nuška Drašček javnosti prvič predstavila projekt, ki ga je poimenovala »Sprehod po West Endu«, pripravila pa ga je v sodelovanju s celjskim dirigentom, pianistom in velikim poznavalcem te glasbeno-gledališke oblike, Simonom Dvoršakom.

V prvem kulturnem galopu leta 2014 sta tako vabljeni na glasbeno popotovanje med znanimi muzikali kot so Sunset Boulevard, Les Miserables, Funny Girl, Cabaret, A little Night Music, Cats, Little Women in Follies.

Kulturni galop z Nuško Drašček Rojko bo v soboto, 18. januarja ob 20. uri v Centru konjeniškega športa Celje.

Kakšno desetletje je že, odkar je Nuška Drašček Rojko prisotna na slovenski glasbeni sceni. Kot pevka je navduševala že kot dijakinja I. gimnazije v Celju, nato kot solistka vokalne skupine Perpetuum Jazzile, nakar se je osamosvojila.

Našla se je v gospelu, bluesu, jazzu, zaznamovala je tudi popularno glasbeno sceno.

Angažirali so jo v produkcije muzikalov Moje pesmi, moje sanje v Prešernovem gledališču Kranj, Do nazga v Špas teatru, v polscenske izvedbe Chicaga in City of Angels v MGL, v zadnjem času pa se vedno bolj uveljavlja tudi kot operna solistka.

Vstopnice po ceni 5 € in z obvezno rezervacijo miz dobite na mailu [email protected] oz na telefonski številki 031 644 865.

S CELJE.INFO NA KULTURNI GALOP Z NUŠKO DRAŠČEK ROJKO BREZPLAČNO

Celje.info pa svojim bralcem tudi tokrat podarja nekaj brezplačnih vstopnic. Šestim bomo namreč omogočili brezplačen “Sprehod po West Endu” z Nuško Drašček Rojko.

Za brezplačni vstopnici kandidirate tako, da lajkate Celje.info stran na Facebooku, (če ga imate) nato pa na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik):

kulturni_galop_drascek_klik

Izmed vseh, ki boste to storili najkasneje do srede, 15. januarja do 16. ure, bomo izžrebali 3 dobitnike, od katerih bo vsak prejel po 2 vstopnici za Kulturni galop z Nuško Drašček Rojko.