Vabimo v KUD Zarja-Trnovlje-Celje na gostujočo komedijo Amaterji – podarjamo vstopnice


Priljubljeno celjsko amatersko gledališče KUD Zarja Trnovlje – Celje tokrat vrata odpirajo gostujočim gledališkim kolegom iz Koroškega deželnega teatra Slovenj Gradec.

V petek, 21. februarja 2014 ob 19.30, bodo odigrali  komedijo Borivoja Radakovića: “AMATERJI”.

Gledališka predstava Borivoja Radakovića »Amaterji« je socialno angažirana črna komedija o boleči točki našega vsakdana – revščini, ki najeda dostojanstvo in moralo ljudi. Pripeljane na rob preživetja, obremenjene s problemi in frustracijami, antijunake te tragikomedije poveže skupna želja: obogateti s snemanjem porno filma. Vendar jih, kot se to v življenju pogosto dogaja, zgodba potisne v drugo smer in tako namesto telesne pred gledalci pokažejo zgolj svojo čustveno goloto, svoje usode, strahove in želje.

INFORMACIJE: [email protected], 041 418 152, REZERVACIJE VSTOPNIC: [email protected], 030 307 007

kud_zarja_amaterji
S CELJE.INFO NA PREDSTAVO “AMATERJI”  BREZPLAČNO

Kot je na Celje.info že praksa, se bo osem srečnežev na gostujočo komedijo Amaterji” v KUD Zarja – Trnovlje – Celje podalo brezplačno. Izžrebali bomo namreč 4 naše obiskovalce, od katerih bo vsak prejel po dve brezplačni vstopnici.

Za brezplačni vstopnici kandidirate tako, da lajkate Celje.info stran na Facebooku (če ga imate)  nato pa  kliknite TUKAJ in naročite vstopnice:

kud_zarja_amaterji_klik

Izmed vseh, ki boste to storili najkasneje do torka, 18. februarja do 22. ure,  bomo izžrebali 4 dobitnike, od katerih bo vsak prejel po 2 vstopnici za gledališko komedijo Amaterji v KUD Zarja Trnovlje – Celje