Valentinov koncert Vocal BK Studia v Celjskem domu (foto, video)


DSCN0094 (Kopiraj) DSCN0114 (Kopiraj)Minulo soboto so Celjski dom prevzele nežne melodije, saj je Vocal BK Studio izvedel tradicionalni Valentinov koncert, ob katerem ni nihče ostal hladen. Več kot trideset izvajalcev in 6-članski band so namreč v duhu valentinovega izvajali najlepše ljubezenske pesmi.

Mladi umetniki Vocal BK Studia so tako popolnoma napolnili malo dvorano Celjskega doma. Za dodatno popestritev z glasbo prežetega večera sta poskrbela posebna gosta koncerta, odlična Duo Unplađd, ki sta si prepoznavnost izborila v šovu Slovenija ima talent.

Kljub glasbeni kilometrini Dua Unplađd pa ju uspešno dohajajo tudi drugi člani Vocal BK Studia. Band, ki so ga sestavljali Danej Pukl, Vita Kovše, Grega Skaza, Luka Vinko, Žan Mlinarič in Blaž Selišnik, so namreč odlično dopolnjevali tudi drugi mladi upi slovenske glasbe.

Vocal BK Studio je za obiskovalce koncerta ob koncu pripravil tudi presenečenje v preobleki valentinove pogostitve. Obiskovalci so tako lahko ob Valentinovem koncertu razvajali vse svoje čute. Koncerta smo se udeležili tudi mi in posneli bogato fotogalerijo ter video posnetek.

 

[simpleviewer width=100% height=700 id=511]

F/T/V: Tina Ožvald

plesni_tecaj_po_izbiri