Veseli december v KUD Zarja: premiera mladinske igre Ostržkove dogodivščine in ostalo – podarjamo vstopnice


ostrzkove_naslovnaV KUD Zarja Trnovlje – Celje tudi za veseli december pripravljajo kopico zanimivih gledaliških in drugih kulturni dogodkov. Po pregledu njihovega veselodecembrskega programa se zdi, da so poseben poudarek tokrat namenili mladim in najmlajšim.

zarja_program1Ob pravljičnih večerih z ustvarjalnimi delavnicami in gledališkimi pravljicami še posebej izstopa premiera mladinske gledališke predstave po znani otroški pravljici Ostržkove dogodivščine, ki bo v ponedeljek, 9. decembra ob 18. uri v njihovem kulturnem domu. Mladinsko predstavo režira Cvetka Jovan Jekl, odigrali pa jo bodo domači gledališčniki KUD “Zarja” Trnovlje-Celje.

NA CELJE.INFO PODARJAMO VSTOPNICE

Na Celje.info pa šestim našim obiskovalcem omogočamo brezplačen ogled predstave, ki sicer stanejo po 3 € za otroke/mladino in 5 € za odrasle.

Kliknite na sliko za ogled gledališkega programaZa brezplačni vstopnici kandidirate tako, da lajkate Celje.info stran na Facebooku (če ga imate)  nato pa kliknite TUKAJ:

ostrzkove_klik2

 

 

 

 

 

Za podrobnejši ogled decembrskega programa KUD Zarja Trnovlje – Celje kliknite na zgornji sliki.

Izmed vseh, ki se boste v akcijo za brezplačne vstopnice prijavili do srede, 4. decembra do 16. ure,  bomo izžrebali 3 dobitnike, od katerih bo vsak prejel po 2 vstopnici za mladinsko igro Ostržkove dogodivščine v izvedbi KUD Zarja Trnovlje – Celje.